Nu Restorar vi in Midsommar! På onsdag klockan 11.00 och klockan 18.30 är det sista yogalektionerna på Yogabolaget innan jag tar semester. Två dagar innan Midsommar lägger vi undan sillinläggningen och recepten på den där goda Midsommartårtan och landar tungt på mattan.

Det finns inget bättre mitt i all planering och allt som ska till inför storfester och familjesammankomster, än att ta en välförtjänt paus! Så boka in det där mötet med dig själv i kalendern – det är kanske det absolut viktigaste mötet du har under veckan så missa inte det!

Kom och yoga på Yogabolaget med mig ! Jag bjuder på en härlig dikt:

Här och nu är stillhet

händerna vilar i andaktens arbete

Mjuk skymning

bakom ögonlockens gardiner

Något i mig vyssar mig

blåser på det som gör ont

stryker min panna

Vägen hit har varit lång

nu är vilans tid

Allt jag inte orkar bära

får sjunka genom kroppen

ner till jorden

Just nu släpper jag min oro

Jorden är stor, tiden gåtfull

vad vet jag om min morgondag?

Här och nu är stillheten

här tystnar alla frågor

Nu är varandet, orört,

Sedan finns tid för arbete

Allt jag inte förmår

lyfter som fåglar, seglar bort

Idag släpper jag min oro

Sigrid Renklint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: