Hitta din inre rytm, ät, sov och rör dig så att du mår bra!

What’s the greatest lesson a woman should learn? That since day one, she’s already had everything she needs within herself. It’s the world that convinced her she did not.

—RUPI KAUR

Om vi lär oss att leva mer i sync med vår egna kropp kan vi nå mer balans och harmoni i levt. Inte genom någon quick-fix metod utan genom hållbara livsstilsförändringar. Om vi lär oss att leva mer i sync med vår egna kropp kan vi nå mer balans och harmoni i livet. För att leva mer i sync behöver vi ta ett helhetsgrepp om hälsan där alla delar i livet är lika viktiga. Våra behov skiftar från dag till dag och kropp och sinne speglar hela tiden vår inre cykliska miljö.

Hormoner är fantastiska, när vår inre miljö är i balans ser dessa små budbärare till att saker och ting fungerar på bästa sätt i vår kropp. Dock finns det mycket i vår moderna livsstil som sätter denna inre miljö ur balans. Stress, dålig kost, miljögifter, mediciner för att nämna några, men det går att undvika hormonell kollaps och hitta mer flow i livet. Jag arbetar med hälsa ur ett helhetsperspektiv med fokus på kvinnor och hormoner. Jag finns online för att göra livet enkelt för dig. Genom ett Skypemöte kan du befinna dig var som helst på jordklotet, ett väldigt flexibelt och kostnadseffektivt alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: