Hitta din inre rytm, ät, sov och rör dig så att du mår bra!

Inte genom någon quick-fix metod utan genom hållbara livsstilsförändringar. Om vi lär oss att leva mer i sync med vår egna kropp kan vi nå mer balans och harmoni i livet. För att leva mer i sync behöver vi ta ett helhetsgrepp om hälsan där alla delar i livet är lika viktiga. Våra behov skiftar från dag till dag och kropp och sinne speglar hela tiden vår inre cykliska miljö.

Hormoner är fantastiska, när vår inre miljö är i balans ser dessa små budbärare till att saker och ting fungerar på bästa sätt i vår kropp. Dock finns det mycket i vår moderna livsstil som sätter denna inre miljö ur balans. Stress, dålig kost, miljögifter, mediciner för att nämna några, men det går att undvika hormonell kollaps och hitta mer flow i livet. Jag arbetar med hälsa ur ett helhetsperspektiv med fokus på kvinnor och hormoner. Jag finns online för att göra livet enkelt för dig. Genom ett Skypemöte kan du befinna dig var som helst på jordklotet, ett väldigt flexibelt och kostnadseffektivt alternativ.

%d bloggare gillar detta: