I vårt prestationsinriktade samhälle är det viktigt att tillåta sig stunder av njutning utan krav på effektivitet eller produktivitet. Det behöver inte vara komplicerade saker men det är viktiga bitar som ofta hamnar längst ner på prioriteringslistan. För mig är yogan den här guldstunden som hjälper mig att hitta balans i livet, att distansera mig från mina tankar och att finna större inre ro och stillhet.

När det gäller kost och hälsa är jag inte så mycket för dieter eller kaloriräkning men vi är alla unika människor och jag är ödmjuk inför att en form inte passar alla. Därför vill jag hjälpa dig att hitta ditt sätt. Mediciner är fantastiska när det verkligen behövs och kan rädda liv men jag tror också att vi behöver lägga mer fokus på att hitta den verkligen orsaken till problemen och obalanserna i kroppen som ger olika symtom och besvär, därav mitt stora intresse för funktionsmedicin.

Jag har en bakgrund inom beteendevetenskap/psykologi och är även certifierad kost- och hälsocoach (Paleoinstitutet) med funktionsmedicinsk inriktning. Speciellt inriktad och med intresse för kvinnohälsa och hormoner. Med denna kunskap och även som stress-och avspänningspedagog och yogalärare möter jag klienter som är intresserade av hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Där olika delar i livet så som näring, rörelse, vila, sömn och återhämtning får ta lika stor plats när vi jobbar med balans och välbefinnande.

Inom yogan är min bas Vinyasa yoga och jag älskar att utforska och experimentera med traditionella yogapositioner till härlig musik, jag skulle kalla det en mer ‘embodied’ yogapraktik. Jag älskar att undervisa yogaklasser där vi möts i grupp och delar upplevelsen men också att få möta dig i PT-yogan där du är i fokus. I alla former delar jag med mig av min kunskap inom Pranayam och Meditation, Restorative yoga, Shakti yoga, Mediyoga, Gravidyoga och PT-yoga. Min nyfikenhet gör att det alltid finns mer att utforska och lära inom yoga, hälsa och funktionsmedicin och jag ser fram emot att dela den kunskapen med DIG!

%d bloggare gillar detta: