Kom igång och använd eteriska oljor!

Är eteriska oljor något nytt för dig, var ska man börja undrar många? Här kommer några användbara tips så att du enkelt kan komma igång!

THIEVES

Thieves är en immunstärkande olja. Massera in den utspädd med kokosolja under fotsulorna vid första tecknet på influensa. Perfekt att ha i rumsspridare i hemmet vid förkylningstider för att rensa luften.

PANAWAY

Panaway är en fantastisk olja att använda vid huvudvärk och muskelvärk eller vid växtvärk. Blanda några droppar Panaway med Thives i badsaltet för ett muskelavslappnande bad efter ett hårt träningspass.

RC

RC hjälper till att öppna upp lungorna och luftvägarna. Det är en härlig olja att använda på bröstet innan ett träningspass – den förbättrar andning och uthållighet. Använd i rumsspridare om du har problem med hosta.

PEPPARMINT

Pepparmint är ett effektivt naturligt smärtstillande och muskelavslappnande medel. Använd med en badolja för att kyla och lugna tillfälligt värkande leder och muskler.

DI – GIZE

Den här blandningen har en speciell doft men den är fantastisk mot alla möjliga magbesvär. Smörj magen med några droppar Di-Gize blandat med kokosolja. Om du vill ha mer effekt smörj magen med ett extra lager pepparmyntsolja ovanpå.

STRESS AWAY

Stress away är mångas absoluta favoritolja med en helt magisk doft av bland annat vanilj och lime. Jag använder den ofta på mina yogaklasser, den är redan utspädd och kan användas direkt på huden.

COPAIBA

Copaiba är toppen att använda vid inflammation så som artros eller benhinneinflammation. Blanda oljan med en bärolja som exempelvis kokosolja och smörj direkt på huden

PURIFICATION

Purification är en renande olja som hjälper till att bryta ner molekyler i luften. Droppa i skor för en fräsch lukt eller några droppar på lakanen i tvättmaskinen för en ren och härlig känsla. Använd under fötterna som myggmedel.

LAVENDER

Ta några droppar på tinningarna och baksidan av din nacke för att lindra stress och ångest och främja lugn. Lavender är perfekt att smörja över myggbett och insektsbett för att minska klåda.

FRANKINSENCE

En olja som kan användas till allt! Frankinsence främjar cellernas funktion, den motverkar rynkor och synliga fläckar. Tillsätt några droppar till din fuktkräm eller ansiktsolja. Blanda med lavendel i doftspridare för att sova gott!

LEMONE – CITRON

Citron tar effektivt bort fläckar på bord och väggar, droppa en droppe på fingret och gnugga bort fläcken. Använd citron på handlederna och bakom örat för en uppiggande effekt. Håll fokus upp med citron och pepparmint i doftspridaren under dagen.

Frågor? Tveka inte, jag hjälper dig!

%d bloggare gillar detta: