Kom igång med dina oljor!

Nu är det dags att börja använda dina oljor. Här kommer några tips på de oljor som kommer med i startpaketet för att du enkelt ska kunna komma igång!

LEMONE – CITRON

Citron tar effektivt bort fläckar på bord och väggar, droppa en droppe på fingret och gnugga bort fläcken. Använd citron på handlederna och bakom örat för en uppiggande effekt. Håll fokus upp med citron och pepparmint i doftspridaren under dagen.

FRANKINSENCE

En olja som kan användas till allt! Frankinsence främjar cellernas funktion, den motverkar rynkor och synliga fläckar. Tillsätt några droppar till din fuktkräm eller ansiktsolja. Blanda med lavendel i doftspridare för att sova gott!

LAVENDER

Ta några droppar på tinningarna och baksidan av din nacke för att lindra stress och ångest och främja lugn. Lavender är perfekt att smörja över myggbett och insektsbett för att minska klåda.

PURIFICATION

Purification är en renande olja som hjälper till att bryta ner molekyler i luften. Droppa i skor för en fräsch lukt eller några droppar på lakanen i tvättmaskinen för en ren och härlig känsla. Använd under fötterna som myggmedel.

RC

RC hjälper till att öppna upp lungorna och luftvägarna. Det är en härlig olja att använda på bröstet innan ett träningspass – den förbättrar andning och uthållighet. Använd i rumsspridare om du har problem med hosta.

PEPPARMINT

Pepparmint är ett effektivt naturligt smärtstillande och muskelavslappnande medel. Använd med en badolja för att kyla och lugna tillfälligt värkande leder och muskler.

DI – GIZE

Den här blandningen har en speciell doft men den är fantastisk mot alla möjliga magbesvär. Smörj magen med några droppar Di-Gize blandat med kokosolja. Om du vill ha mer effekt smörj magen med ett extra lager pepparmyntsolja ovanpå.

THIVES

Thives är en immunstärkande olja. Massera in den utspädd med kokosolja under fotsulorna vid första tecknet på influensa. Perfekt att ha i rumsspridare i hemmet vid förkylningstider för att rensa luften.

PANAWAY

Panaway är en fantastisk olja att använda vid huvudvärk och muskelvärk eller vid växtvärk. Blanda några droppar Panaway med Thives i badsaltet för ett muskelavslappnande bad efter ett hårt träningspass.

STRESS AWAY

Stress away är redan utspädd och kan användas direkt på huden. Denna magiska doft med en blandning av lime och vanilj är helt fantastisk. Den kommer med en praktiskt roller så att du lätt kan applicera direkt på huden eller droppa i badet eller rumsspridaren när du ska sova

COPAIBA

Copaiba är toppen att använda vid inflammation så som artros eller benhinneinflammation. Blanda oljan med en bärolja som exempelvis kokosolja och smörj direkt på huden

Frågor? Tveka inte, jag är här för att hjälpa dig!