För mig handlar yoga om att skapa en känsla av välbefinnande i kropp och sinne. Det gör vi genom att röra på oss och sträcka ut kroppen, genom att vara i stillhet och meditation och genom att andas. Jag erbjuder både gruppklasser i studio och individuella möten som skräddarsys efter önskemål och behov.

Oavsett om du vill dela din yogaupplevelse med andra eller boka en privat yogatimme är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag finns jag i Stockholm norrort på Yogabolaget, Yoginis & Friends och Yoga & inre balans. Skicka en förfrågan via kontaktformuläret eller mejl.

Boka en PT-timme

Ibland vill man skapa en förändring men vet inte riktigt var man ska börja. Ibland vet man precis vad man vill men behöver guidning och tips för att komma vidare. Oavsett om du vill fördjupa din egna yogapraktik genom assistering och teknisk guidning eller bara uppleva en mer personlig yogastund så hjälper jag dig med dina önskemål.

%d bloggare gillar detta: