Skäm bort dig själv – boka in en massage!

AVSLAPPNINGS MASSAGE – lugn och ro för kropp och själ

Avslappningsmassage är en mjuk och varsam massage med lugna strykningar för att främja djupavslappning.
Denna lugna massage hjälper kroppen att komma ner i varv vid stress och oro. Andra positiva effekter är sänkt blodtryck, ökad cirkulation, minskad musklespännigar och stimulering av kroppens egna ”lugn-och-ro” hormon, oxytocin.

Avslappningsmassage passar alla.
Plats: Yogabolaget i Åkersberga
Massage av rygg, nacke, huvud, armar och händer (ansikte vid önskemål) Neutral massageolja används. Möjlighet till värme i bänken finns.

Photo by Marta Dzedyshko on Pexels.com
AVSLAPPNINGS AROMAMASSAGE – lyxig djupavslappning med terapeutisk verkan

Avslappnande aromamassage är en mjuk och varsam massage med lugna strykningar för att främja djupavslappning. Under massagen används eteriska oljor med terapeutiska effekter både på huden och som doft för maximal avslappning.
Aromamassage passar utmärkt vid stressrelaterade problem, sömnsvårigheter och spänningar. Vilka eteriska oljor som används väljs ut efter önskemål och behov. Låt gärna stunden efter massagen var fri från stress och inbokade aktiviteter. Låt även gärna oljorna få stanna kvar på huden och verka en stund innan dusch och tvätt. De eteriska oljorna kommer från Young Living och är 100% rena och naturliga och fria från bekämpningsmedel och kemikalier.

Aromamassage passar alla.
Plats: Yogabolaget i Åkersberga
Massage av rygg, nacke, huvud, armar och händer (ansikte vid önskemål). En eller flera eteriska oljor blandas ihop med en neutral massageolja för att passa just dig. Möjlighet till värme i bänken finns.

%d bloggare gillar detta: